2011-01-04

MVF

Men Va Faan

Har spenderat lite tid med kära eniro.se för att lokalisera lite folk, och det är helt otroligt att dom har lyckats förstöra den siten så grundligt som dom har. Man blir så in i helvete frustrerad.
Till och med reklamen för deras sökmotor är ju helt uppfuckad, dom söker efter något i typ Lund och får upp svar i hela Sverige. Man kan väl i alla fall anta att om man vill ha en, låt oss säga restaurang, i Lund, så vill man att den faktiskt ska ligga i Lund och inte någon annanstans. Orten är man väl oftast rätt så säker på.
Om man går in på fliken 'personer' och söker men inte får någon träff så hamnar man helt plötsligt på fliken 'kartor' eller 'företag', men det var ju en person som man sökte, det är ju ändå en sak som man var rätt så säker på. Om man sen vill ändra sin sökning så måste man själv byta flik, och då är sökningen som man just gjorde borta, så då måste man skriva in allt igen.
Sen så kan man ju tycka att om man har fixat en adressändring via adressandring.se så vore det ju käckt om telefonkatalogen som folk faktiskt använder, dvs just eniro.se, faktiskt uppdaterar sitt register.

Jag kan inte minnas att det var så kasst förut, så jag undrar hur dom har lyckats göra så många saker så mycket sämre?

1 comment:

Unknown said...

Eniros aktie har väl tappat ca 90% av sitt värde på ca 1 år så det är väl logiskt om då också hemsidan tappat 90% av sin funktionalitet under samma tid! Det är med andra ord lite mycket kvar av eniro.
/M2